Jäppilän Kievari on kesäravintola, streetfood katukeittiö, pitopalvelun tarjoaja sekä elintarvikevalmistaja.

Olemme tuoneet omat makutottumukset ja valmistustavat kotimaastamme USA:sta. Vuosikymmenten ajan kerättyjä ja kokeiltuja makuja olemme yhdistäneet omaan “smokery & southern grill” menuuseen jossa tulee esille hitaasti kypsennetyt, savustetut ja avotulella grillatut lihat sekä Cajun-maailma joka tuo ruokailuun uskomattoman elämyksen. Täyttääksemme omat korkeat vaatimukset tälle ns. “Barbeque & Cajun” ruualle, teemme kaiken itse ykkösluokan raakaaineista aina pihvin leikkuusta kastikkeisiin ja kuivamausteisiin. Taataksemme tuoreuden ja vaihtelevuuden kesämenumme vaihtuu viikottain jos ei päivittäin.

Kivijalkaravintolana toimii Tissarin suvun vanha “kestikievari” ja “majatalo” jossa matkalaiset aikoinaan saivat ruokaa, yösijan ja tarvittaessa vaihtohevosenkin. Nykyisellään Kievarissa voi edelleenkin levähtää kesäisin puhtaassa Savon järvimaisemassa ja nauttia amerikan “southern comfort” tyylistä ruokaa ja hyvää juomaa. Kievari tarjoaa erikoisen juomavalikoiman josta löytyy mm. omatuonti bourboneita, viinejä, oluita ja limppareita.

Ruoka- ja muihin tapahtumiin Kievari tarjoilee herkkuja täysin varustetulla “JK Streetfood” katukeittiöllä joka jo heti valmistumisensa jälkeen loppuvuodesta 2014 on nähty kaikissa isoimmissa ruokatapahtumissa Helsingistä aina Rukalle saakka…tätä kannattaa seurata!

Pitopalveluna Kievari tarjoaa uskomattomat makuelämykset joko “teillä tai meillä”. Kievari on uskomaton paikka häille, synttäreille tai vaikkapa pikkujouluille! Vaikka meidän pääsääntöinen ruokatyyli on amerikan etelävaltioitten makumaailmassa, täältä tulee vakuuttavasti niin perinteistä suomalaista kuin muitakin maailman erikoisherkkuja.

Olemme myös ylpeitä elintarviketuotannostamme jossa vaalimme “isovanhempien” reseptiä käsinvalmistamalla perinteisiä lihapiirakoita lähialueen kauppoihin. VAROITUS: Nämä ovat herkkuja joihin jää hyvin helposti koukkuun!

 

Terveisin, Timo & Tiia Tissari